8 Comments

 1. ioana

  curioasa fiind, am cumparat cafe form asta si-l iau de aproape o saptamana insa nu vad vreo schimbare majora. am mai luat pastile de slabit, ceaiuri si alte chestii de-astea, poate si din cauza asta nu-si face efectul cum trebuie. daca a folosit altcineva cafeaua asta fara alte produse pe langa, dati-mi va rog o parere, la voi a functionat?
  merci

 2. GINA

  cafe form, cafe neform e doar o cafea ca oricare alta. Eu beau cafeform de 12 zile si nimic, niciun rezultat… pacaleala, ca multe altele. vreti sa slabiti? faceti miscare, 30-40 minute de exercitii pe zi cred ca sunt mai bune decat toate cafelele astea

 3. alina

  eu iau de 3 zile si nu simt nimik nici macar o senzatie oare chiar nu o sa aiba nici un efect?
  oare e adevarat ca le putem rambursa si ne primim banii inapoi? m-am gandit serios la solutia asta.

 4. eirene

  si eu am luat o saptamana fara nici un efect pozitiv, doar durere de stomac, nefiind obisnuita sa beau cafea pe stomacul gol.

 5. andreea

  Si eu beau cafeaua de aproximativ o sa saptamana si am slabit in jur de 3kg. Dar am tinut si regim. Voi, fetelor, ati tinut regim, sau ati baut doar cafeaua?

 6. ghiorghiu irina

  Sunt niste excroci ,am luat cura de 14 zile si nu am slabit nici jumatate de kg. In reclama lor fabuloasa nu spune ca trebuie regim , spune ca elimini si iar elimini, ee la mine nici un efect! sunt niste excroci care vand iluzii! Andreea a slabit 3 kg datorita regimului nicidecum cafelei lor. Am sa-i reclam la opc pt ca sunt niste mincinosi!

 7. florina

  buna azi am comandat si eu cafe from sper sa reusesc sa slabesc o sa revin cu un mesaj cand voi slabi sau nu voi slabi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *