3 Comments

 1. Nicoleta Voicu

  Voicu Nicoleta
  In cautarea unui remediu ptr durerea picioarelor datorata statului mult timp pe tocuri, am gasit tratamentul cu „Livariz”(spray si crema). Am cautat date despre efectul produsului. Sincera sa fiu, tot ce citeam la modul general despre tatamentul in acest sens ma decuraja si mai mult. De luni am inceput sa folosesc acest produs.Deja, vizibil, se vad rezulatele…

  Vin cu cateva randuri ptr toate persoanele care au probleme legate de aspectul estetic al picioarelor sau alte aspecte legate de sanatate (dureri, inflamatii, etc). Din propria experienta pot spune ca am facut tot ce mi-a stat in putinta. efectele au fost minime. Despre remediul folosit in ultima saptamana revin cu amanunte la sfarsitul saptamanii viitoare…sper sa fie de bine.

 2. Spartu Flavia

  Si eu am folosit Livariz si, desi majoritatea persoanelor care sunt multumite de un produs, pastreaza impresiile experientei lor pentru sine si doar cei nemultumiti isi exprima parerea, eu chiar vrea sa se stie ca exista si clienti satisfacuti. Sunt extrem de multumita de livariz, dupa 3 cutii nu mai am aproape nimic. Stiu ca parerea generala despre produsele de la teleshopping este una negativa, insa eu chiar sunt client fidel al lor si n am avut parte de surprize neplacute. Dar daca pornesti cu ‘nu’ in fata si cu preconceptia ca toate produsele sunt prostii, chiar daca o sa functioneze n o sa apreciezi. si nu sunt singura care a folosit livariz si a avut rezultate. si mama si sora mea au folosit si au fost si ele la fel de multumite.

 3. ionela

  si eu am probleme cu picioarele, au inceput sa mi apara varice pe ambele. am fost la foarte muti doctori si toti mi au spus aceeasi poveste, k trebuie sa ma operez. daca tot ziceti k este foarte bun livariz de ce nu l recomanada doctorii?
  mi am spus k ma costa operatia 36 milioane lei vechi pt ambele picioare. mi se pare foarte multi banii. salariu meu pe 3luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *