Inainte de a ne decide daca sa ne inregistram unitatea de cazare pe Booking, ar trebui sa ne informam cu privire la beneficiile pe care ni le ofera aceasta platforma specializata in turism.
Site-ul actioneaza ca un intermediar intre proprietarii hotelurilor si turisti, ceea ce inseamna ca ambele parti au doar de castigat.
Clientii ce sunt in cautarea unei locatii de vacanta au la dispozitie toate ofertele din zona in care vor sa calatoreasca, ceea ce inseamna ca vor face o rezervare la proprietatea ce li se pare cea mai potrivita in raport cu facilitatile si bugetul alocat.
Optimizarea unei afaceri este foarte importanta, mai ales daca ne dorim sa ne dezvoltam din ce in ce mai mult si sa obtinem succes. O mare parte din vizitatorii ce ajung la hotel au aflat de servicii prin intermediul Booking-ului, ceea ce inseamna ca platforma are o vizibilitate ridicata la nivel mondial, nu doar in Romania.
Primul pas in acest sens este inregistrarea hotelului pe Booking. In aceasta etapa, vorbim despre adaugarea informatiilor personale, precum si a celor legate de unitatea de cazare. Aici includem date despre numarul de camere, facilitati, dar si o prima fotografie de profil.
Apoi, se completeaza si toate detaliile legate de modalitatea de plata a comisionului si se va semna contractul de inscriere.
In cazul in care am iesit de pe formular in timp ce il completam, putem reveni asupra acestuia, prin apasarea pe optiunea „Continuati inregistrarea”, deci nu se sterg automat informatiile.
La scurt timp dupa completarea formularului vom primi si un mail de confirmare pe adresa introdusa anterior. Apasand pe link vom confirma faptul ca avem un cont valabil si real, iar oferta de cazare poate fi listata.
In momentul in care oferta unui hotel este publicata pe pagina, va putea fi vizualizata de catre utilizatori.
Sa nu uitam ca oferta nu este publicata doar pe Booking, ci si pe celelalte site-uri partenere, ceea ce inseamna un mai mare impact in randul posibililor clienti.
Contul de administrator poate fi accesat ori de cate ori dorim sa modificam aspecte legate de rezervari, preturi, disponibilitate, dar si daca vrem sa mai adaugam fotografii recente.
Desi pare destul de complicat sa ne dezvoltam o retea de clienti, lucrurile nu stau chiar asa. Important este sa oferim servicii de o calitate superioara si sa ne promovam cat mai bine hotelul in mediul online.
Dupa cum bine stim, o mare parte din afaceri isi desfasoara activitatea in online, deoarece Internetul a devenit o modalitate eficienta de promovare in randul clientilor. Este mult mai simplu sa caute locatii de cazare in acest mod, decat sa mearga personal la agentiile de turism. Societatea moderna se bazeaza intr-o proportie destul de mare pe serviciile online, tocmai din acest motiv, inregistrarea unui hotel pe Booking este o alegere inspirata.
Prin urmare, simpla investitie in conditiile de cazare dintr-un hotel nu este suficienta, este necesar ca turistii sa afle de locatia deosebita pe care o detinem, iar acest lucru se poate face prin intermediul platformei Booking.